Nihat Sarı, 19 Mayıs dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, 19 Mayıs dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gündem Yayın: 19 Mayıs 2023 - Cuma - Güncelleme: 19.05.2023 20:49:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
79 okunma
Takip EtGoogle News
Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Bütün ümidim Gençliktedir.” Sözünden hareketle geleceğimizin teminatı Gençlerimizin her daim yanında olmaya büyük gayret gösteriyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkması, millet iradesine dayanan tam bağımsız devlet kurma yolunda atılan ilk adım olmuştur. Bugünün gençlere armağan edilmesi, onlara verdiği değeri ve duyduğu güveni ifade etmektedir. Bizlerde genç nesillerimizin gelecekte çok daha iyi imkanlara kavuşması, dünya gençleriyle rekabet edebilecek donanıma, birikime sahip olabilmeleri için var gücümüzle çalışıyor, her türlü imkân ve kaynaklarımızı gençlerimizin geleceği için seferber ediyoruz.
 
“GENÇLİK MECLİSİMİZİ FAALİYETE GEÇİRDİK”
Gençlerimizin de yerel yönetimlerde söz sahibi olması ve ilçemiz ve ülkemiz adına güzel proje ve etkinliklerde görev alması adına Gençlik Meclisimizi 2020 yılında faaliyete geçirdik. Gençlerimizi ülkemizin tarihini tanımaları ve yerinde görmesi adına birçok ilimize geziler düzenledik.
 
“GENÇLERİMİZİN SINAV ÜCRETLERİNİ KARŞILADIK”
Eğitim hayatlarında da gençlerimizin yanında olmak adına üniversite sınavına girecek olan öğrencilerimizin sınav ücretlerini belediyemiz tarafından karşıladık. Gençlerimizin her zaman her alanda yanında olmaya destek vermeye devam edeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle; Kutsal vatan topraklarımızı düşman işgalinden kurtararak bizlere emanet eden başta Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve vatanımız için gözünü kırpmadan şehit olan kahraman askerlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve dualarla yâd ederken, Aziz milletimizin ve yarınlarımızın teminatı olan gençlerimizin Gençlik ve Spor Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum.
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.