Rasime Fedakar, Afyonhaber TV ortak yayına konuk oldu

Afyonkarahisar AK Parti Milletvekili Aday adayı Rasime Fedakar, Gazeteci Yüksel Elçi’nin hazırlayıp sunduğu Özel Gündem Programında Afyonhaber Tv ve Armoni Fm ortak yayınına konuk oldu.

Gündem Yayın: 29 Mart 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 29.03.2023 17:44:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
117 okunma
Takip EtGoogle News

Seçime sayılı günler kala siyasi partililerde Milletvekili aday adayları belli oldu. Afyonhaber Tv stüdyolarında gazeteci Yüksel Elçi aday adaylarını Afyonhaber stüdyolarında konuk etmeye devam ediyor. Afyonhaber Tv’nin bugünkü konuğu Afyonkarahisar Ak Parti Milletvekili Aday adayı Rasime Fedakar oldu. 

 

Gündeme dair önemli konuşmaların olduğu programda Afyonkarahisar’ın en çok dinlenilen radyosu Armoni FM (98.1) de de canlı olarak yayınlandı.  Aday adayı Fedakar kendini tanıtarak Ramazan ayının islam alemine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. Programın ilerleyen zamanlarında Fedakar 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin önemli oluşuna değindi. Fedakar “Bu seçim gerçekten çok önemli. Ak Parti her seçim kampanyasında mutlaka önemli birşeyler oluyor ve bu seçim önemli diyoruz. Çünkü Ak Parti iktidarı boyunca hiçbir zaman çiçekli yollardan geçerek muktedir olmadı, iktidar olmadı. Dolayısıyla her zaman hem içerdeki hem dışarıdaki düşmanlara karşı ciddi anlamda bir duruş sergiledi” ifadelerini kullandı.

 

Haberin devamı @afyonhabercom Facebook ve Youtube kanalında…

 

youtube link: https://www.youtube.com/watch?v=MCLYGbfFW_k

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.