Ertürk: “Seccademe basıp helalleşeceklermiş”

AK Parti Afyonkarahisar İl Kadın Kolları kadınlara yönelik bir program düzenledi. Son konuşmayı ise Milletvekili adayı Ferda Ertürk yaptı. Ertürk, “Seccademe basıp başörtümüze bez parçası diyenler helalleşeceklermiş” diye konuştu.

Siyaset Yayın: 08 Mayıs 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 08.05.2023 14:53:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 3 dk.
125 okunma
Takip EtGoogle News

Milletvekili adayı Ferda Ertürk ise Türk milletinin aile yapısını koruduğunu ve sımsıkı aile bağlarıyla birbirine bağlı olduğunu vurgulayarak şunları söyledi; Bir düğmeye basılmış gibi. Birkaç yıl evvelinden LGBT eşcinsellik vesaire tüm sapkın akılların yürüyüşleri mitingleri, eylemleri Türkiye'de boy göstermeye başladı. Bunların önünde de maalesef ki İP ve CHP'li vekiller yol gösteriyorlardı. Ve en sonunda Kılıçdaroğlu bir televizyon programında ağzındaki baklayı çıkardı. Elbette Türk aile yapısını bozmaz deyiverdi. Peki bizler gelecek neslimizin temizliğini, gençlerimizin geleceğini, güvenliğini, temiz aile yapımızı bu tür sapkın akımlara teslim etmek için sandıklara gittiğimizde cevabımızı verecek miyiz? Ve maalesef bu açıklamanın arkasından geldiğimiz noktada Saadet Partisi Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı başörtülü bir hanımefendi yurt dışında LGBT tarafından fonlanan bir dernek olan Havle Derneği'ne destek vermek için konuşmacı olarak katılıyor. Savruluşun ve geldiği noktanın Saadet Partisi'nin geldiği noktayı bizlere açıkça gözler önüne seriyor. Beraat Gecesi gibi bir önemli gecede bizim için kıymetli bir gecede Saadet Partisi'nin önünde bira şişeleriyle başörtülü kızlarla ve aynı karede yer aldı. Başörtüsü nedeniyle üniversite kapılarında ikna odaları kuranlarla, orada evinde evladınız yemin töreninin parmaklıklar arkasından izlemek zorunda bırakılan annelerle, kocası ordudan namaz kıldığı için umreye gittiği için eşi başörtülü olduğu için atılan yuvası dağılan kadınlara

haklarının bunlara hiçbir zaman helal olmayacağını düşünüyorum. Ve sizlere soruyorum. Şimdi çıkmış beyefendi diyor ki muhafazakar genç kadınlara sesleniyoruz. Gelin helalleşelim. Tüm bu acıları yaşayan bizler şimdi birkaç cuma namazı kılmanızla iftar programlarına katılmanızla sizlere hakkını helal edecek miyiz? Ben asla hayal etmiyorum ve siz de etmeyeceğinizi düşünüyorum.

Ve bu millet sizin samimiyetinizin çoktan test etti. Ne zaman biliyor musunuz? Siz benim başörtüme bir metrelik bez parçası dediğinizde ya da benim seccademe ayaklar altına aldığınızda biz sizin samimiyetinizi milletçe çoktan test ettik. Ve notunuzu verdik. Hiç boşuna uğraşmayın” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.