Burcu Köksal, CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan’a "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu

CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan’a "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu. Köksal, "Yerel seçimlerde hep birlikte el ele, kol kola, omuz omuza mücadele edeceğiz." dedi.

Siyaset Yayın: 26 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 26.10.2023 16:58:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 3 dk.
129 okunma
Takip EtGoogle News

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı kongresinin ardından İl Başkanı seçilen Faruk Duha Erhan’a "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

 

ÇİÇEK VE SEÇME'DE EŞLİK ETTİ

CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal'a ziyaretinde kongrede il başkanlığına aday olan Ahmet Salih Çiçek ile Av. Yusuf Onur Seçme'de eşlik etti.

CHP'nin demokratik bir parti olduğunu ve kongrelerinde demokrasi şöleni havasında gerçekleştiğini kaydeden Köksal, "Cumhuriyet Halk Partisi olarak biz her yerde demokrat bir şekilde yarışırız. CHP’de herkes her yere aday olabilir, çıkar, yarışır delege kararı verir. Sandıktan çıktıktan sonra biz hep birlikte birlik beraberlik içerisinde çalışırız. AKP'de bu böyle değildir. Onlarda yukarıdan gelen talimatlarla il, ilçe başkanları seçilir, ikinci bir aday bile çıkamaz. İşte CHP’nin farkı budur. Diğer il başkan adaylarımızla birlikte seçilen yeni il başkanımıza ve il yönetim kurulu üyelerine, örgütümüze destek olmak hayırlı olsun demek için geldik." dedi.

 

BİRLİK BERABERLİK İÇERİSİNDE ÇALIŞACAĞIZ

Yerel seçimlerde birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını kaydeden Köksal, "Yerel seçimlerde hep birlikte il başkanımız, örgütlerimiz ve kongrede aday olan arkadaşlarımızla birlikte birlik beraberlik içerisinde çalışıp, gerekli dayanışmayı gösterip Afyonkarahisar'da CHP’li Belediye sayısını artırmak istiyoruz. Derman Belediyecilikle Afyonkarahisar’ı buluşturmak istiyoruz. Dört belediyemiz var. Bu sayı niye yükselmesin? Bunun için de hep birlikte el ele, kol kola, omuz omuza mücadele edeceğiz. 2024 yerel seçimlerinde başta Afyonkarahisar Belediyesi olmak üzere büyük ilçeler ve beldelere CHP bayrağını dikeceğiz. Faruk Başkanı ve yönetime seçilen tüm arkadaşları tekrar tebrik ediyorum. İl Başkanlığı seçim sonucunun CHP’ye, Afyonkarahisar’a, Türkiye’ye, milletimize hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

 

ERHAN: BU BİRLİKTELİK BÜYÜK İŞLER BAŞARACAĞIMIZIN EN BÜYÜK GÖSTERGESİDİR

CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan ise, Grup Başkanvekili Burcu Köksal'a nazik ziyareti için teşekkür ederek, "Sayın Grup Başkanvekilimiz Burcu Hanımın diğer başkan adaylarımızla birlikte hayırlı olsun ziyaretine gelmesinden büyüm memnuniyet duyduk. Bu birliktelik bizim parti olarak büyük işler başaracağımızın en büyük göstergesidir. Sayın Köksal, yıllardır bizleri, Afyonkarahisarımızı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) büyük bir başarıyla temsil ediyor. Partimizi hep beraber el ele kol kola hak ettiği yere taşıyacağız. Bu birlikteliğin ilk meyvesini yaklaşan yerel seçimlerde göreceğimize yürükten inanıyorum." şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.