Afyonkarahisar Gençlik Spor Kulübü, şampiyonluk yarışını sürdürüyor

Afyonkarahisar Gençlik Spor Kulübü, Genç Kızlar Voleybol Ligi'nde şampiyonluk yarışını sürdürüyor.

Spor Yayın: 17 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 17.12.2023 00:59:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
166 okunma
Takip EtGoogle News

Kulüp, 2021-2022 ve 2022-2023 sezonunda Genç Kızlar Voleybol Ligi'ne şampiyon olmuştu. Bu sezon da iddialı bir kadro kurarak şampiyonluk yarışına devam ediyor.
Afyonkarahisar Gençlik Spor Kulübü, ligde oynadığı 4 maçı da kazandı. 
Kulüp, son olarak 16 Aralık 2023 tarihinde oynadığı maçta ANKA Spor ile karşı karşıya geldi. 2 – 0 geriden başlayan Afyonkarahisar Gençlik Spor Kulübü maçı 3-2 kazanmayı bildi.
Bu galibiyetle birlikte üst üste 4. galibiyetini alan kulüp, şampiyonluk yarışında iddiasını sürdürdü.


ANKA, Lideri Zorladı
2022-2023 sezonu için yeni bir takım kuran ANKA Gençlik Spor Kulübü antrenman eksikliğine rağmen lideri zor durumda bıraktı. İlk 2 seti almayı başaran ANKA Gençlik Spor kulübü maçı almak mücadeleyi bırakmadı. Son sete de önde başlayan Kulüp, seti 15-13 kaybetti.  
Afyonkarahisar Gençlik Spor Kulübü, ligin geri kalan maçlarında da galibiyetlerini sürdürerek şampiyonluk hedefine ulaşmak istiyor.
Kulübün Antrenörü Yunus Sincik, takımın şampiyonluk için hazır olduğunu söyledi. Sincik, "Takımımız iyi bir performans gösteriyor. Hedefimiz, bu sezonda ligi şampiyon olarak tamamlamak. Bunun için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.