Yurdunuseven, Engelliler Günü dolayısıyla açıklamalarda bulundu

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında bir açıklama yapan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, bu güne kadar her alanda engellilerin yanında oldukları gibi bundan böylede onları yalnız bırakmayacaklarını vurguladı.

Gündem Yayın: 04 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 04.12.2023 17:59:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
87 okunma
Takip EtGoogle News

Yıllardır engelli bireylerle her türlü engeli birlikte aştıklarına dikkat çeken AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde hükümetimizin engellilere ayrı bir önem verdiğini kaydetti. Yurdunuseven, “3 Aralık Dünya Engelliler Gününde bir kez daha Afyonkarahisar özelinde ülkemizdeki her bir engelli bireylerimize selamlarımı sunuyorum. Toplumun tüm fertleri olarak hepimiz birer engelli adayı olduğumuzun bilinciyle hareket ederek, engeli sadece engellilerimiz ve ailelerinin bir sorunu gibi değil, ortak bir kavram olarak kabullenmemiz gerekiyor” diye konuştu.
Türkiye Yüzyılı’nda da engelleri kaldırmaya devam edeceklerini belirten Milletvekili Yurdunuseven, “Bu güne kadar engelli kardeşlerimiz ile birlikte tüm engelleri birlikte aştık. Eğitimden sağlığa, sosyal yaşamdan spora kadar birçok alanda onların yanında olduğumuzu gösterdik. Sosyal yarım ve istihdam alanlarında engellilerimiz ve ailelerinin yükünü hafifletirken hayatları boyunca karşılarına çıkan tüm engelli kaldırdık, kaldırmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde engelli kardeşlerimize hayatları boyunca; huzur, sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.