Olgun’a baba ocağından tam destek

Çay ilçesinde partili, partisiz her kesim tarafından, yüzlerce araçlık konvoyla büyük bir coşku ile karşılanan Av. Hakan Şeref Olgun, hemşerileriyle kucaklaştı, büyüklerinin ellerinden öperek dua ve desteklerini aldı.

İlçeler Yayın: 12 Nisan 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 12.04.2023 19:06:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 4 dk.
122 okunma
Takip EtGoogle News

Olgun, yaşlı ve genç tüm hemşerilerinin ilgisini çekerken, özellikle yaşlı teyzelerin de hayır dualarını aldı.

Baba ocağı Çay ilçesinde hasret gideren Av.Hakan Şeref Olgun, akrabaları ile hasret giderdi ve ilk mesajı “kötü giden her şey iyi olacak” oldu.

Seçim bölgesi olan Antalya iline giderken yol güzergâhında bulunan Çay ilçesini ve seçim bürosunu ziyaret eden İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz’a, İyi Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, ilçe başkanları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili eşlik etti.

Kendisini karşılamaya gelen yoğun kalabalıkla teker teker kucaklaşan Olgun; “Eğitimim için ayrıldığım memleketimden hiç ayrı kalmadım. Bir yanım hep bu güzel topraklarda Çay’da yaşadı.” dedi.

 

MISIRLIOĞLU; “OLGUN PARTİDEN GÜÇ ALAN DEĞİL, GÜÇ VEREN BİR ADAYDIR”

Ziyarette bir konuşma yapan İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, İyi Partiye ve adayları Hakan Şeref Olgun’a destek isteyerek, ;”Hakan Şeref Olgun partiden güç alan değil, güç veren bir adaydır. İnşallah 14 Mayıs seçimlerinde Hakan Bey ile birlikte en az 4 vekilimizi meclise göndereceğiz”dedi.

Çay İyi Parti Seçim Koordinasyon merkezi ziyaretinde konuşan İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, Milletvekili adayı Hakan Şeref Olgun’a destek istedi.

POYRAZ; “ALLAH NASİP EDERSE 15 MAYIS’TA İKTİDARIZ’

Daha iyi bir Türkiye için çıktıkları bu yolda halkın teveccühünden büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Poyraz; “ Bu yola çıktığımız günden beri bizi adeta terörist ilan ettiler. Ellerindeki medya ile hakkımızda günlerce propaganda yaptılar. Ama Cesurlar hareketi yılmadan bıkmadan çalıştı. Ve bu hakaretçilerin yüzlerindeki maskeyi birer birer düşürdü. Hedefimiz güvenilir olmak, emin kişi olmak dürüst olmak. İnşallah halkımızın desteği ile iktidar olacağız ve iyi günler bizleri bekliyor”dedi.

 

OLGUN; ‘MAZLUMUN, HAKLININ YANINDA, ZALİMİN KARŞISINDA OLACAĞIZ’

Çay ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşları da ziyaret eden sonrasında Seçim Koordinasyon merkezinde açıklamalarda bulunan Av.Hakan Şeref Olgun; “Bir Türkiye hayalimiz var. Bin yıldır bu topraklara kök salan bu milletin her evladı için eşit, her ferdi için adil bir Türkiye hayal ediyoruz. Huzurlu insanlar, bereketli topraklar, müreffeh haneler hayal ediyoruz. İyi komşuluk ilişkileri kurmuş, güvenlik sorunlarından arınmış bir ülke… Neşeli çocukların yanı sıra evladı için gelecek kaygısı duymayan neşeli ebeveynler, sokağa çıkarken arkasını kollamak zorunda kalmayan kadınlar, hayal kurabilen gençler…

14 Mayıs’ta ‘Yeter, söz milletindir’ ifadesiyle esasında kendimizi milletimize emanet ediyoruz. Bu hayalleri gerçek kılabilmek, hedeflere ulaşabilmek için milletimizden partimize destek vermesini istiyoruz. Baba ocağım Çay ilçemizde de İYİ Parti’yi birinci parti yapacak iradeyi görüyor ve bu iradeye güveniyorum.” dedi.

İyi Parti İlçe teşkilatına teşekkür eden Olgun, Çay ilçesinde bir dizi ziyaretlerde de bulundu. İlçenin önde gelen iş insanları ile esnaflarını da ziyaret eden Milletvekili adayı Olgun hemşerilerinden tam destek aldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.