Erdal Karaman, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gündem Yayın: 28 Haziran 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 28.06.2023 01:22:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
169 okunma
Takip EtGoogle News

Milletimizin inancından ve engin kültürel birikiminden gelen bayramlar, her türlü güzelliğin ve mutluluğun yaşandığı, eşin, dostun, akrabanın, hastaların, büyüklerin ziyaret edildiği; sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, birlik beraberlik ve dayanışmanın en yoğun olarak yaşandığı günleri ifade eder.
Bayramlarda, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmalı, birlik ve dayanışmamızı artırmalıyız.

Özellikle Kurban Bayramı Allah’a kulluğun, sadakatin ve teslimiyetin sembolü olduğundan bizler de O’na kulluğumuzu ve sadakatimizi bu bayramda bir kez daha gözden geçirmeli ve varsa eksikliklerimizi gidermeliyiz.

Rabbim nice bayramlara hep beraber bizleri ulaştırmayı nasip etsin diyerek Kurban Bayramınızı tebrik ediyor, Allah kestiğimiz kurbanları kıldığımız namazları kabul etsin. Bayramınız mübarek olsun.

Erdal Karaman
Sinanpaşa Belediye Başkanı

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.