Karataş: "Tarafsız ve Özgür Basının varlığı vazgeçilmezdir"

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, “Gücün değil doğrunun, çoğunluğun değil eşitliğin, yandaşlığın değil gerçeğin sesi olan basın mensuplarımızın bayramı kutlu olsun” dedi.

Gündem Yayın: 23 Temmuz 2023 - Pazar - Güncelleme: 23.07.2023 14:24:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 48 sn.
177 okunma
Takip EtGoogle News

Karataş, ‘24 Temmuz Basın Bayramı’ dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Başkan Karataş mesajında, “Tarafsız ve özgür bir basının varlığı güçlü demokrasilerin vazgeçilmez unsurudur. Bu anlamda 24 Temmuz 1908 tarihinde Türk Basınında sansürün kaldırılması, ‘Gazeteciler ve Basın Bayramı’ olarak her yıl 24 Temmuz’da kutlanmaktadır” dedi.

 

“ÖZGÜRLÜKLER DİLERİM”
Karataş, “Demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biri olan, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın, demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan kurumların başında gelmektedir. Gücün değil doğrunun, çoğunluğun değil eşitliğin, yandaşlığın değil gerçeğin sesi olan basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı tebrik eder, özgürlükler dilerim” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.