Mustafa Çöl, 15 Temmuz Demokrasi Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, 15 Temmuz Demokrasi Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gündem Yayın: 15 Temmuz 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 15.07.2023 23:30:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 3 dk.
106 okunma
Takip EtGoogle News

Sandıklı Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Başkan Dr. Mustafa Çöl mesajında şu ifadelere yer verdi.

“Bugün, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü hep birlikte kutlamanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Bu özel gün, ülkemiz için tarihi bir dönüm noktasıdır ve unutulmaz bir kahramanlık destanının anısını taşır. 15 Temmuz 2016’da, ülkemizin demokrasisine ve milli birliğine kast eden hain bir darbe girişimiyle karşı karşıya kaldık. Ancak milletimizin cesareti, kararlılığı ve demokrasiye olan sarsılmaz inancı, bu karanlık girişimi bertaraf etti ve bir milletin iradesi zafer kazandı.

Sandıklı olarak, bu önemli günü anlamak ve anlamlandırmak için bu akşam yine bir araya gelerek, 15 Temmuz kahramanlarını hep birlikte anacağız. 15 Temmuz, ülkemizdeki birlik ve beraberliğin, demokrasimize olan bağlılığımızın ve milli iradeye olan inancımızın bir simgesidir. Bu vesileyle, bir kez daha şehitlerimize minnet ve saygılarımızı sunuyor, gazilerimize şükranlarımızı iletiyoruz. Onların fedakarlıkları ve kahramanlıkları olmasaydı, bugün burada hür ve bağımsız bir şekilde bir araya gelme imkanımız olmayacaktı.

15 Temmuz, birlik ve beraberliğimizi perçinlemek, demokrasimize sahip çıkmak ve gelecek nesillere bu önemli dersleri aktarmak için bir fırsattır. Bu azim ve cesaretle vatanımızın bağımsızlığını ve bütünlüğünü her zaman korumak, milli birlik ve kardeşliğimizi güçlendirmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Sandıklı olarak, demokrasimize ve milli değerlerimize olan inancımızı yüksek tutacak, birlikte daha güçlü bir gelecek inşa etmek için el ele vermeye devam edeceğiz.

Ben bu vesileyle; 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü bir kez daha kutluyor, aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnettarlığımızı sunuyoruz. İnanıyorum ki, birlik ve beraberlik içinde geleceğe daha güçlü adımlarla ilerleyeceğiz. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.