Başmakçı halkı Gazzeli çocukların yanında

Başmakçı ilçesinde, Belediye Başkanı Melihat Berber'in öncülüğünde, ilçe Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen özel bir projede, kursiyerlerin özverili çalışmalarıyla Gazzeli çocuklar için kıyafet dikimi gerçekleştiriliyor.

İlçeler Yayın: 20 Aralık 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 20.12.2023 16:12:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 52 sn.
367 okunma
Takip EtGoogle News

Başkan Berber'in öncülüğündeki bu anlamlı girişimde, ilçe Halk Eğitim Merkezi'nde eğitim alan kursiyerler, Gazzeli çocuklar için ihtiyaç duyulan kıyafetleri özenle dikerek destek oluyorlar. Kumaş, ip ve maddi destek sağlayan Başmakçı halkı ve tekstil sahipleri, projenin başarılı bir şekilde ilerlemesine katkıda bulunuyor.

 

BAŞKAN BERBER PROJEYE ÖNEM VERİYOR

Başkan Berber, yapılan bu önemli çalışmada emeği geçen herkese teşekkürlerini ileterek, Başmakçı Belediye Başkanlığı olarak projeyi yakından takip ettiklerini ve gereken desteği sağladıklarını belirtti. Ayrıca, savaşın en kısa sürede sona ermesi temennisinde bulunan Başkan Berber, küresel barışa dikkat çekti. Bu dayanışma örneği, Başmakçı halkının ve ilçe yönetiminin, Gazzeli çocuklar için duyduğu hassasiyeti ve yardımseverliği yansıtarak, toplumsal bir sorumluluk örneği sunuyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.