Olgun, Ramazan Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı

İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, bir mesaj yayımlayarak vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Gündem Yayın: 09 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 09.04.2024 15:39:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 56 sn.
135 okunma
Takip EtGoogle News

Bayramların sevdiklerimizle bir araya gelerek birlik ve beraberlik duygularının pekiştirmenin güzel bir yönü olduğuna işaret eden Milletvekili Olgun, mesajında şu ifadelere yer verdi;
 

“Dinimizde önemli bir yere sahip olan ve bir ay süren orucun ardından bayramla müjdelenmenin gururunu bir kez daha yaşıyoruz. Bayramlar sevdiklerimizle bir araya gelerek birlik ve beraberliği pekiştirmemize imkân sağlar. Bu bayramda da sevdiklerimize olan sevgimizi ve saygımızı en güzel şekilde ifade etmeli ve onların bu özel günlerini kutlamalıyız. Birbirimize destek olmalı, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeliyiz. Milletimizin huzur içerisinde bir bayram geçirmesini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, sevdiklerinizle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi temenni ederim.”

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.