Yurdunuseven, vatandaşların taleplerini dinledi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, “Halk Günü” buluşmalarında vatandaşların talep ve isteklerini dinledi.

Gündem Yayın: 10 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 10.12.2023 17:22:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
129 okunma
Takip EtGoogle News

Afyonkarahisarlıların derdiyle dertlenen,sıkıntıların çözümü noktasında büyük gayret ve çaba gösteren Milletvekili İbrahim Yurdunuseven AK Parti Afyonkarahisar İl Binasında “Halk Günü” programı düzenledi. Yurdunuseven, il binasına gelen vatandaşlarla tek tek görüşerek sorun ve taleplerini dinleyip not alırken programa katılım yoğun oldu.

Afyonlarahisar’ın hizmetkarı olmaya devam edeceklerini belirten Yurdunuseven, “Her zaman Afyonkarahisarlı vatandaşlarımızın yanında olmaya, onların sıkıntısını ve derindini çözme gayretiyle hareket etmeye devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi hayatı boyunca insan odaklı sürdürdüğü politikaları bizlerde Afyonkarahisarımızda yıllardır sürdürüyoruz. Cumhurbaşkanımızdan aldığımız güçle hemşehrilerimizin derdiyle dertleniyoruz. Halk Günü buluşmalarımızda onlarca vatandaşımızla hem bir araya gelip sohbet ettik, hemde onların talep ve isteklerini dinledik. Biz her zaman vatandaşlarımızın hizmetkarıyız şuuruyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim sevdamız Türkiye, bizim sevdamız Afyonkarahisar ve Afyonkarahisarda yaşayan her bir vatandaşımızdır” diye konuştu.
Milletvekili Yurdunuseven, taleplerini dinlediği vatandaşlardan telefonla çözülebilecek konuları ise anında çözüme kavuşturup, ilgili birimlere yönlenlendirdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.