Havva Satılmış, Afyonhaber TV ortak yayına konuk oldu

İYİ Parti’nin genç ismi Afyonkarahisar Milletvekili Aday adayı Havva Satılmış, Gazeteci Yüksel Elçi’nin hazırlayıp sunduğu Özel Gündem Programında Afyonhaber Tv ve Armoni Fm (98.1) ortak yayınına konuk oldu.

Gündem Yayın: 29 Mart 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 29.03.2023 18:18:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
145 okunma
Takip EtGoogle News

Afyonhaber Tv stüdyolarında gazeteci Yüksel Elçi aday adaylarını Afyonhaber stüdyolarında konuk etmeye devam ediyor. Afyonhaber Tv’nin bugünkü konuğu Afyonkarahisar İyi Parti Milletvekili Aday adayı Havva Satılmış oldu. 
Gündeme dair önemli konuşmaların olduğu programda Afyonkarahisar’ın en çok dinlenilen radyosu Armoni FM (98.1) de de canlı olarak yayınlandı.  Aday adayı Satılmış kendini tanıtarak seçim sürecinde yoğun gayretle çalıştığını ifade etti. 


“LİDERİMİZLE BU YOLDA YÜRÜMEKTEN GURUR DUYUYORUZ”
Satılmış “Genel başkanımız gençlere değer veren dik duruşlu bir lider. Ben bu yolu gençler olmadan yürümem diyen bir lider. Ben bu sözü üzerime alınıp siyasete adım attım. İyi Parti kurulduğu günden bugüne birlikteliğim vardı. Nasip oldu yakın zamanda bünyesine geçip böyle bir adım atmış oldum. İnşallah devamı da gelecek. Liderimizle bu yolda yürümekten gurur duyuyoruz” dedi. 

 

“SEÇMENDE KARŞILIĞIMIN OLDUĞUNU BİLİYORUM

”Satılmış yapılacak olan seçimlerde seçmen tarafından sevildiğini belirterek sözlerine şöyle devam etti. “Seçmende gerçekten karşılığım olduğunu, sevildiğimi ve sempatiyle karşılandığıma eminim. İnşallah Allah nasip ederse listede yer alacağıma inanıyorum. Olmazsa da hiçbir şekilde ne siyasete ne de İyi Partiye asla küsmem. Yola devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Haberin detaylarına Afyonhaber Tv Facebook ve Youtube kanalları üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

youtube linki: https://www.youtube.com/watch?v=1KMckhy85Do

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.