İMİOSB Yönetimi, MARBLE İZMİR Fuarında firmaları ziyaret etti

İscehisar Mermer İhtisas OSB Yönetimi, doğaltaş sektörünün önde gelen etkinliklerinden biri olan 29. MARBLE İZMİR Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'na katılım sağladı.

Gündem Yayın: 20 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 20.04.2024 16:45:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 47 sn.
59 okunma
Takip EtGoogle News

İscehisar Mermer İhtisas OSB Yönetimi, doğaltaş sektörünün önde gelen etkinliklerinden biri olan 29. MARBLE İZMİR Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'na katılım sağladı! İscehisar Kaymakamı ve Yönetim Kurulu Başkanımız Özlem Kılıçtürk, İscehisar Belediye Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyemiz Seyhan Kılınçarslan, Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Adnan Demirel ve İMİOSB Müdürümüz Muhammed Bacaksız, İscehisar'ı temsilen fuarda ziyaret gerçekleştirdiler.

Fuar alanında İscehisarlı firmaların standlarını ziyaret eden İMİOSB Yönetimi, bölgenin doğal zenginliklerini ve üretim kapasitesini sergileyen firmalara desteklerini sundu. Doğaltaş sektöründe İscehisar'ın marka değerini daha da güçlendirmek ve bölgenin ekonomisine katkı sağlamak adına çaba sarf eden yönetimimiz, firmalarımıza başarılar diledi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.