Mehmet Taytak: "Afyon'da zafer Milliyetçi Hareket Partisine yakışır."

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ve MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, 31 Mart 2024’te yılında yapılacak olan Yerel Seçimler öncesi görüşmeler gerçekleştirildi.

Gündem Yayın: 22 Kasım 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 22.11.2023 01:41:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 3 dk.
121 okunma
Takip EtGoogle News

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ve MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, 31 Mart 2024’te yılında yapılacak olan Yerel Seçimler öncesi, Afyonkarahisar Milliyetçi Hareket Partisi mevcut Belediye Başkanlarıyla birlikte parti genel merkezinde bir araya gelerek, aday adaylığı başvuruları sırasında Başkanlarının yanında oldu.

31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar mevcut Belediye Başkanları parti genel merkezine aday adaylık başvurusunu yaptı. 
Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ve  MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci belediye başkanlarının aday adaylık başvurularında yanında oldu.

Taytak, “Zafer MHP'ye yakışır”

Açıklamada bulunan Milletvekili Mehmet Taytak; “Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi “2024’e Doğru, Diyar Diyar Anadolu” diyerek ağustos ayında Milliyetçi Hareket Partisi’nin yerel seçimler temasını açıklamıştı. 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde ilçe ilçe, belde belde gezerek, mevcut başkanlıklarımızı muhafaza ederek, bunun üzerine yenilerini ekleyerek kutlu üç hilalli sancağı Afyonkarahisar’da dalgalandıracağız. 2019 seçimlerinde, Afyonkarahisar ilimizde 2 ilçe, 15 belde belediyesi kazanarak partimizin en çok belediye kazanan ili olduk. Belediye başkanlarımız beş yıllık görev süreleri boyunca dürüst, ahlaklı, adaletli, sosyal belediyecilik anlayışıyla ilçelerimizin, beldelerimizin yıllardır çözülemeyen sorunlarını çözdüler. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızdan, İller Bankası Genel Müdürlüğü’nden ve Belediyeler Birliği’nden çok güzel destekler alarak, il yönetimimiz ile koordineli çalışarak vatandaşlarımıza her daim hizmet etme gayretinde oldular. Önümüzde ki seçimlerde bu sayıyı daha çok artıracağımızdan, başaracağımızdan, uyumlu yönetimle Afyonkarahisar’da umutlu geleceğe ulaşacağımızdan kuşkumuz yoktur. Belediye başkanlarımız; yeni yüzyılda lider Türkiye olarak üretken belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edecekler. Biz başarıya inandık, biz zafere inandık” dedi.

Kahveci, “Belediye sayımızı artıracağız”

İl Başkanı Ahmet Kahveci, “Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Teşkilatı olarak en fazla belediye ye sahibiz. İnşallah önümüzdeki yerel seçimlerde bu sayı yı daha fazla arttıracağız. Yerel seçimler öncesi Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar teşkilatımıza il genelinde 60 belediyemizde partimize aday adaylık başvuru konusunda büyük bir teveccüh var. Bugünden mevcut belediye başkanlarımız ile birlikte Sayın Vekilimizinde katılımı ile genel merkezimizde aday adaylık başvurularını gerçekleştirdi. Belediye başkanlarımıza şimdiden hayırlı olsun diliyorum” diye konuştu. Belediye Başkanları, Aday adaylık başvurularını MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a iletti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.