Hakan Şeref Olgun: “Çocuklarımızın başarıları örnek olsun”

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, YKS’de Türkiye birincisi olan Süleyman Demirel Fen Lisesi öğrencisi Emre Ekici’yi tebrik etti.

Gündem Yayın: 22 Temmuz 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 22.07.2023 14:43:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
159 okunma
Takip EtGoogle News

Ekici ailesini ve öğretmenlerini de kutlayan Milletvekili Olgun, YKS’de ilk 300 sıralamasına giren Ahmet Ertuğrul Hidayet Başer, Sinem Betül Arıcan, Hacer Arı, Zeynep Köken ve ailelerini de tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

 

EĞİTİM CEHALETLE SAVAŞTIR

ÖSYM tarafından açıklanan YKS sonuçlarının ardından bir açıklamaya yapan İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, cehaletle savaşın ancak eğitimle verilebileceğini söyledi.

Eğitimin bir hükümet politikasından ziyade devlet politikası olması gerektiğini belirten Milletvekili Olgun; “Bugün açıklanan YKS sonuçlarında çocuklarımızın ülke genelinde dereceler elde etmesi bizleri mutlu etmiştir. Kendilerini, ailelerini ve öğretmenlerini tebrik ediyorum. Eğitimde çocuklarımızın gayretleri, öğretmenlerimizin destekleri, ailelerinin gayretleri ile ülke genelindeki sıralamalarda yerini göstermiştir. Gönül ister ki; Bu sayılar her geçen yıl daha da artarak devam etsin. Her alanda olduğu gibi özellikle eğitimde siyasetin eli olmaması gerekir. Çocuklarımızın bugünkü başarıları da bir örnek olsun” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.