Uluçay evleneceklere 50 bin TL karşılıksız nakdi destek verecek

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay’ın yuva kurmak isteyen gençlere yönelik projeleri dikkat çekti. Uluçay’ın yeni evlenecek çiftlere karşılıksız 50 bin TL. vereceği proje şimdiden yoğun ilgi gördü.

Gündem Yayın: 18 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 18.02.2024 16:18:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
177 okunma
Takip EtGoogle News

Afyonkarahisar’a yakışır 109 vizyon projesi ile Afyonkarahisar Yüzyılı’na damga vuracak projeler arasında yer alan ve yuva kurmak isteyen gençlerin önünü açan projelerin başında; evlenecek gençlere 50.000 TL karşılıksız nakdi destek ödemesi geliyor. Aynı zamanda Uluçay’ın aileye yönelik sosyal projeleri arasında yer alan belediye düğün salonları ve evlendirme konağı projesi de ilgi çekiyor.

 

Nakdi 50.000 TL destek, düğün salonu ve evlendirme konağı

Aileye yönelik sosyal projelerin başında gelen evlenecek gençlere 50.000 TL nakdi destek ödemesi sayesinde yuva kuracak 18-30 yaş arası dar gelirli bütün gençler bu destekten yararlanacaklar. Afyonkarahisar Belediyesi bünyesinde inşaa edilecek olan düğün salonlarından ise yine dar gelirli vatandaşlar da yararlanabilecekler.

Evlenecek çiftlerin hayallerinin başlangıç noktası olacak evlendirme konağı projesi ile çiftler için eşsiz Afyonkarahisar manzarası eşliğinde nezih bir evlendirme konağı da inşaa edilecek.

 

“Hem iyi günde hem kötü günde varız”

Aileye yakışan, aileye ve gençlere değer projeler ile sosyal belediyecilik anlayışlarında çığır açacaklarını vurgulayan Uluçay, “Biz AK Belediyecilik anlayışıyla hem iyi günde hem de kötü günde hemşehrilerimizin yanlarında olacak onları her alanda nefes aldırarak, mutlu edecek projeleri takdirlerine sunuyoruz. Toplumumuzun en temeli ailede başlıyor. Bu noktada yuva kurmak isteyen gençlerimizin önlerini açarak nakdi destek imkanından, mutlu günlerinde eğlenebilecekleri düğün salonlarından ve yine nikah salonlarına kadar düşünmek gençlerimize değer projeleri sunmak görevimiz” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.